Afbeeldingen

Nieuwjaarsbijeenkomst

We hebben in het bewogen jaar 2018 veel activiteiten voor ondernemers georganiseerd en zullen ons ook het komende jaar weer inzetten voor een economisch sterk Rivierenland.

Lees verder

Grote DigiTaalStrijd 2018

Na het zinderende succes van eerste editie van de Grote DigiTaalStrijd kon een vervolg niet uitblijven. Begin oktober organiseert Bibliotheek Rivierenland daarom samen met BIZ de Grote DigiTaalStrijd 2018. Teams kunnen zich nu al inschrijven voor de voorrondes. Meer weten, neem contact op met Gerco Buijk-Dijkstra, bestuurslid MVO.

Lees verder

VERSLAG: Vis met BIZ

Op vrijdag 29 juni kwamen de (beginnende)vissers onder de BIZ leden samen voor een geslaagde vis sessie! Na een uitstekende ontvangst bij Hengelsportcombinatie Rivierenland werd de middag geopend door voorzitter Marco Harteman. Hij heeft de organisatie samen met Gerard van Eck en Johan Thielen op zich genomen.

Lees verder

Onder de aandacht: SamenWel

SamenWel! verleidt om in vrije tijd aan een gezonde leefstijl te werken. Geletterdheid en gezondheid zijn voorwaarden voor groei en bloei, van zowel de persoon zelf als van de arbeidsregio. Als werknemers vitaler zijn, doen zij volwaardigher mee op de arbeidsmarkt. Dan is er minder verzuim, meer energie in het team en een hogere productiviteit.

Lees verder

VERSLAG: Tasty Art by Lothar

Het maken van een bronzen sculptuur begint met het maken van een mal, die de basis is van het productieve proces. Om een wasmodel te maken, wordt de mal daarna gevuld met hete was. Dit wasmodel wordt verwijderd en geretoucheerd totdat het lijkt op het origineel.

Lees verder

Cheque voor Vrienden van het Vrijthof

Wim van Baal en Dieke Moesbergen reikten namens Betuwe in Zaken een cheque van €15.000,- uit aan de Stichting Vrienden van Vrijthof. Het BIZ gala was uitverkocht en de veiling succesvol, daardoor is er nu een geweldig bedrag beschikbaar voor deze mooie stichting. 

Lees verder

VERSLAG: Ondernemers op de Pedalen

Het weer zat helaas niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken! Na een interessante presentatie van Gert Jakobs over onder andere ondernemen en leiderschap, was het tijd om op de fiets te stappen. Er wordt een bezoek gebracht aan de nieuwe wielerbaan in Tiel aan de Schaarsdijkerweg.

Lees verder

Spreker Maarten van Rossum een succes!

Om 18.00 uur druppelen de eerste gasten binnen bij restaurant de Betuwe. Hier zal prof. hoogleraar Maarten van Rossem gaan spreken over tal van onderwerpen. Tot die tijd is er alle ruimte om te netwerken voor alle aanwezige bedrijven. Er is een heerlijk buffet verzorgd met diverse salades, vis en hoofdgerechten.

Lees verder

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media