JongBIZ Tiel – Bestuur

Business club voor Young Professionals

 

We zijn een laagdrempelige en informele groep waar informatie-uitwisseling, het opbouwen van een netwerk en gezelligheid belangrijke uitgangspunten zijn. Deze activiteiten kunnen specifiek te maken hebben met een vakgebied, maar ook kunnen dit activiteiten zijn die uitsluitend tot doel hebben om onderlinge contacten te versterken. De activiteiten zijn onderverdeeld in drie thema’s: workshops waarbij er samen wordt gewerkt, fun-factor zodat het ook gezellig blijft en een stukje ontwikkeling/ondernemen, omdat we altijd blijven leren. Jong BIZ verbindt, stimuleert en inspireert.
Voor meer informatie kan je een mail sturen aan secretariaat@jongbiztiel.nl.

 •  
  Jaaragenda 2021
   
  Input volgt spoedig
   
 • Impressie

Rondleiding Appelpop

Bezoek Audicentrum de Waal & Centraal Boekhuis

Kleiduiven schieten

Golfclinic @ de Batouwe

Aftrap @ Sixx Skybar

 •  
  Bestuur

Wij proberen jullie altijd te verrassen met originele uitjes, waar op een relaxte manier genetwerkt kan worden. Omdat wij geloven dat verbinding met elkaar van start gaat met verbinding met het bestuur stellen wij ons graag even voor. Heb je vragen? Stuur ons een mail op secretariaat@jongbiztiel.nl of spreek ons even aan tijdens een evenement.

 

Stephan Vonk

Voorzitter

Stephan is directeur bij Transportbedrijf Vonk en Co bv in Tiel. Dit familiebedrijf is in 1947 opgestart door zijn opa, Stephan is de 3e generatie en staat op het punt dit mooie bedrijf van zijn vader over te nemen. Naast het ondernemerschap en een bestuursfunctie bij JongBIZ, heeft Stephan nog bestuursfuncties bij het ‘Huis van de Logistieke Samenwerking’ op Medel en bij ‘Dorp op Stelten’, welke dorpsfeesten organiseert in Eck en Wiel.

Hester Vermeulen

Events

Hester werkt op Golfcentrum de Batouwe als coördinator van de Businessclub, waar 70 bedrijven bij aangesloten zitten. Met de nodige ervaring in het organiseren van evenementen is een bestuurlijke functie met de verantwoordelijkheid events haar op het lijf geschreven. Hester ziet Jong BIZ als een uitdaging om met gelijkgestemden haar relatienetwerk te versterken, kennis uit te wisselen en op te doen, uiteraard in een ongedwongen sfeer!

Thijmen Ross

Penningmeester

Thijmen is advocaat insolventie- en ondernemingsrecht bij Bierman Advocaten. Thijmen denkt graag mee met (jonge) enthousiaste ondernemers. Daarbij verdiept hij zich ook in de financiële kant van de onderneming, want alleen op basis hiervan kunnen ook de juiste juridische beslissingen worden genomen. Bij Jong BIZ zal Thijmen zich inzetten voor (jonge) ondernemers.

Stefan de Groot

Social media

Stefan is sinds mei 2017 verbonden aan Ricoh Nijmegen. In zijn rol als accountmanager houd hij ervan om te sparren met jong professionals en jonge ondernemers. Jong BIZ biedt daar de uitgelezen kans voor. Als bestuurdersrol is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de sociale media en de Jong BIZ app die eind 2019 gelanceerd gaat worden. In zijn vrije tijd houd hij ervan om te sporten, borrelen en te reizen. Daarnaast is de autosport één van zijn passies.

Leonieke Papendorp

Events

Leonieke is met 3 partners eigenaar van TOT Team Ontwikkel Trajecten. TOT analyseert, adviseert en traint teams om de onderlinge samenwerking te bevorderen. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in het regelen en organiseren van netwerkactiviteiten binnen businessclubs. Een bestuursfunctie bij Jong BIZ past daarom goed bij haar. Haar kracht? Verbinden van mensen…én toffe events regelen!

Nieuwsbrief ontvangen?

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media