JongBIZ Tiel - Bestuur

Business club voor Young Professionals

Stephan Vonk

Voorzitter

Stephan is directeur bij Transportbedrijf Vonk en Co bv in Tiel. Dit familiebedrijf is in 1947 opgestart door zijn opa, Stephan is de 3e generatie en staat op het punt dit mooie bedrijf van zijn vader over te nemen.

Naast het ondernemerschap en een bestuursfunctie bij JongBIZ, heeft Stephan nog bestuursfuncties bij het ‘Huis van de Logistieke Samenwerking’ op Medel en bij ‘Dorp op Stelten’, welke dorpsfeesten organiseert in Eck en Wiel.

Hester Vermeulen

Events

Hester is net gestart in het werkveld en werkt op Golfcentrum de Batouwe als coördinator van de Businessclub, waar 70 bedrijven bij aangesloten zitten. Tijdens haar studie veel bezig geweest met het organiseren van evenementen waardoor een bestuurlijke functie met de verantwoordelijkheid events haar op het lijf geschreven is. Hester ziet Jong BIZ als een uitdaging om met gelijkgestemden haar relatienetwerk te versterken, kennis uit te wisselen en op te doen, uiteraard in een ongedwongen sfeer!

Thijmen Ross

Penningmeester

Thijmen is advocaat insolventie- en ondernemingsrecht bij Bierman Advocaten. Thijmen denkt graag mee met (jonge) enthousiaste ondernemers. Daarbij verdiept hij zich ook in de financiële kant van de onderneming, want alleen op basis hiervan kunnen ook de juiste juridische beslissingen worden genomen. Bij Jong BIZ zal Thijmen zich inzetten voor (jonge) ondernemers.

Stefan de Groot

Social media

Stefan is sinds mei 2017 verbonden aan Ricoh Nijmegen. In zijn rol als accountmanager houd hij ervan om te sparren met jong professionals en jonge ondernemers.

Jong BIZ biedt daar de uitgelezen kans voor. Als bestuurdersrol is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de sociale media en de Jong BIZ app die eind 2019 gelanceerd gaat worden.

In zijn vrije tijd houd hij ervan om te sporten, borrelen en te reizen. Daarnaast is de autosport één van zijn passies.

Wil je nog meer weten van dit bestuurslid, schiet hem even aan tijdens één van de Jong BIZ evenementen.

Leonieke Papendorp

Events

Leonieke is met 3 partners eigenaar van TOT Team Ontwikkel Trajecten. TOT analyseert, adviseert en traint teams om de onderlinge samenwerking te bevorderen. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring in het regelen en organiseren van netwerkactiviteiten binnen businessclubs. Een bestuursfunctie bij Jong BIZ past daarom goed bij haar. Haar kracht? Verbinden van mensen…én toffe events regelen!

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 23 87 05 64
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media