Vis met BIZ

BIZ-Tiel - VissenNetwerken langs de waterkant!

Dat is pas werk en prive op een aangename manier combineren. Daarnaast leer je de clubleden op een hele andere manier kennen als ze (fanatiek) aan het vissen zijn.

Op 29 juni a.s. vindt er een grandioos visevenement plaats, exclusief voor leden van BIZ met aansluitend een heerlijke Barbecue. Dit evenement is georganiseerd door de Tielse Hengelsportcombinatie Rivierenland onder de bezielende leiding van uw businessclublid Marco Harteman, in samenwerking met Gerard van Eck en Johan Thielen. Het beloofd een mooi spektakel te worden, zelfs voor diegenen onder u die nog nooit gevist hebben.

Wat kunt u namelijk verwachten:

  • Voor iedereen een visstek aan de Linge, reeds voorzien van visuitrusting. Het is dus niet nodig iets mee te nemen.
  • Begeleiding van doorgewinterde vissers waardoor vangsten kunnen worden gegarandeerd.
  • Goed verzorgde catering direct aan het water
  • Demonstratie karpervissen
  • Demonstratie vliegvissen
  • Afsluiting met heerlijke BBQ
  • Maar bovenal veel gezelligheid!

Het programma start om 14.00 uur in het clubgebouw van de Tielse Hengelsportcombinatie Rivierenland en na het vissen wordt daar ook de BBQ aangestoken om 18.00. Bij die gelegenheid zal er ook een prijs worden uitgereikt aan de meest succesvolle visser van de dag. Ieder businessclub lid mag één introducé meenemen. Wel verzoeken wij u uzelf en uw eventuele introducé tijdig aan te melden bij het secretariaat van BIZ zodat wij weten voor hoeveel mensen wij visuitrusting moeten organiseren. Wij zien er erg naar uit en hopen u ook te zien op 29 juni a.s!

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media