Uitnodiging: Golfdag

BIZ -Tiel GolfclinicNamens het bestuur en het comité van aanbeveling van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland mag ik u uitnodigen! Over krap 3 maanden is het namelijk weer zover;  de jaarlijkse golfdag! Dit jaar wederom op de prachtige golfbaan . Voor 2018  is het doel van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland om iets belangrijks te doen voor de kwetsbare ouderen. Iedereen weet dat bewegen ongelooflijk belangrijk is voor je gezondheid, ook tijdens een ziekenhuisopname.

Gezonde ouderen die tien dagen op bed liggen en geen goede voeding krijgen, verliezen 10 tot 15 procent van hun spiermassa.

Daarom is het zo belangrijk om ook tijdens een opname in beweging te blijven. Wij willen dat mogelijk maken door het creëren van een revalidatieroute en de aanschaf van speciale hometrainers of bedfietsen waarmee de ouderen een virtuele fietstocht kunnen maken door stad en land.

Meer lezen? http://vriendenvanzrt.nl/onze-projecten/verlicht-leven-kwetsbare-ouderen/

U kunt meehelpen door op 31 augustus aanwezig te zijn! Van ervaren pro tot beginner; iedereen is welkom. Geen golfervaring, geen probleem; we organiseren voor u of uw gasten een clinic. ‘Rijk van Nijmegen’. Als u aanwezig bent helpt u ons mee ons doel te bereiken; het verblijf in het Rivierenland Ziekenhuis voor de patiënten aangenamer te maken.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media