Bijeenkomst met gastsprekers Helga van Leur & Thomas Dekker

Uitnodiging
In samenwerking met Rabobank West-Betuwe organiseren wij op 7 februari 2019 een inspirerende bijeenkomst bij Huize Poelzicht in Kapel Avezaath.
Na een uitgebreid buffet verzorgen wij twee inspirerende presentaties.

Spreker Thomas Dekker
Onder andere van Thomas Dekker, hij is programmamanager duurzaam wonen bij Rabobank Nederland. Hij heeft als doel om energiebesparing breed te integreren in de dienstverlening van Rabobank als het om vastgoed gaat. Dit doet hij voor zowel de hypotheekadviseurs, zakelijke vastgoed en de eigen Rabobank kantoren. In het afgelopen jaar onderhandelde hij mee aan de klimaattafel gebouwde omgeving en is één van de trekkers van gebouw gebonden financiering. Met die inzet heeft hij een plek bemachtigd in de top 100 duurzame van Trouw.

De presentatie zal gaan over het klimaatakkoord wat voor de kerst gepresenteerd is. Wat voor impact heeft dit akkoord op woning- en vastgoedeigenaren?  Wordt de rekening eerlijk verdeelt en welke financieringsmogelijkheden zijn er straks? In een korte samenvatting passeren de belangrijkste afspraken uit het akkoord de revue met een visie op de ontwikkelingen in de komende jaren.

Programma
18.00 uur ontvangst met buffet
19.00 uur Thomas Dekker Rabobank
19.30 uur Helga van Leur
20.30 uur Naborrelen

Bent u erbij?
Tijdens deze avond is er genoeg tijd om te netwerken! Dit alles onder het genot van een drankje! We zien u graag tijdens deze speciale BIZ avond met een heerlijk diner en deze top gastsprekers!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media