Betuwse ondernemers in beweging

 Gezonde Werkvloer Rivierenland! Donderdag 4 april, als onderdeel van ons 30-jarig jubileum. 

Betuwse Ondernemers in Beweging! Als ondernemer weet je het als geen ander, stil zitten is funest, er moet altijd roering zijn, leven in de brouwerij. Ga je enkel op routine draaien, dan zal dit zich vroeg of laat wreken. Of de inhaalslag dan nog gemaakt kan worden is zeer de vraag. Het in Beweging zijn wordt op deze Betuwse Ondernemersavond zowel letterlijk als figuurlijk belicht, want hoe belangrijk is het om gezonde en fitte medewerkers te hebben en hoe essentieel is het om zelf in Topvorm te zijn? 

Marko Koers; 9-voudig Nederlandskampioen Marko Koers is geen onbekende in de ondernemerswereld. Hij verstaat als geen ander de kunst om zijn topsportverleden te vertalen naar het bedrijfsleven.
Pons Jan Vermeer; Mentaalbegeleider en dè specialist op gebied van slaap en herstel. Hij zal zijn zienswijze op “Duurzame Inzetbaarheid” op een prikkelende wijze presenteren. 

Ontvangst Deze avond ben je te gast bij Healthclub Juliën, die dit jaar reeds 30 jaar actief is in de regio en sport en gezondheid heeft ondergebracht in een ruim, modern en innovatief multifunctioneel centrum. Partners inpandig zijn o.a. Fysiotherapie Sylvia Crum en Diëtistenpraktijk Eetstijl. Samen met DureVole wordt het bedrijven in de regio mogelijk gemaakt om “Duurzame Inzetbaarheid” gestalte te geven. 

 Programma:
17.30-18.15 uur Inloop, ontvangst met Betuws drankje en Prijs-Lot
18.15-18.45 uur Welkom door Juliën van der Slikke “Healthclub Juliën in een Notendop”
18.45-19.30 uur Buffet | (Gezondheid)Testjes 19.30-20.30 uur Sprekers; Marko Koers en Pons Jan Vermeer
20.30-22.00 uur Prijsuitreiking | Dankwoord | Nazit | Testjes | Netwerken 

Graag zien we je verschijnen op deze Betuwse Ondernemersavond. (Heeft je bedrijf/onderneming een HR in dienst, noteer haar of hem dan ook gerust op de gastenlijst) 

Namens Juliën en Monique (Healthclub Juliën) en Gillian en Pons Jan (DureVole) 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media