Aspergediner

Het is bijna weer tijd voor asperges!
Deze delicatesse wordt geteeld in Heeswijk-Dinther bij Fam. Verkuijlen. Betuwe in Zaken is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen met zijn leden.

We krijgen een uitgebreide rondleiding en zien hoe…
…de asperges groeien, bloeien en geoogst worden.
…het product naar de consument gaat.
…aardbeien, kersen en heel veel planten geteeld worden.
…het personeel gehuisvest is, waar ze slapen, eten etc.
…de regelgeving is en welke vergunningen er nodig zijn.

Kortom: een hele interessante middag met een heerlijk aspergediner inclusief aardbeiendessert en genoeg tijd om te netwerken!

 

ABAB is uw sponsor van dit evenement

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

Graag stellen wij u voor aan de sprekers tijdens dit evenement:

Huisvesting arbeidsmigranten: kies de juiste strategie!
Renske van Eldik, jurist

Onze economie groeit en daardoor vinden steeds meer arbeidsmigranten hun weg naar ons land. Huisvesting speelt voor hen een belangrijke rol om voor een bepaalde werkgever te (blijven) kiezen. Daarom kiezen steeds meer werkgevers ervoor om de huisvesting in eigen hand te houden. Simpelweg een vergunning aanvragen, is er niet bij. U moet als ondernemer op voorhand de strategie gereed hebben. Renske van Eldik vertelt u hoe u een gedegen plan van aanpak kunt maken waarmee u draagvlak bij de gemeente en de omgeving kunt creëren. Ze brengt de procedures in kaart en schetst een reëel tijdspad. Zo kunt u uw huisvestingsplannen voor de toekomst vormgeven.

 

Personeel anno 2019: keuzes maken!
Geert Rouwet, senior arbeidsrechtjurist

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het voor ondernemers een uitdaging goede mensen aan te trekken en te behouden. Toch willen ondernemers het personeelsbestand deels flexibel houden met payrolling, uitzending, detachering en zzp’ers. U moet hierbij als ondernemer (strategische) keuzes maken en rekening houden met wijzigingen in wet- en regelgeving, zoals de aankomende Wet arbeidsmarkt in Balans. Mr. Geert Rouwet bespreekt de actualiteiten rondom personeel en biedt u handvatten die u helpen bij het maken van uw keuzes.

 

De onderneming en de ondernemer: alles risico-proof?
Johan van den Branden, senior jurist ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u alles goed geregeld. U denkt aan alles en plant alles goed tevoren. Toch zijn er zaken die niet te plannen vallen of waar u liever niet aan denkt. En als dat al niet genoeg is, is wet- en regelgeving op dit moment ontzettend in beweging, is privacy een hot item en wordt de internationale markt steeds groter. Mr. Johan van den Branden bespreekt in het kort de actualiteiten en geeft tips & tricks om hiermee om te gaan.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media