Kavels voor Goede Doelen Veiling

Categorie:
0
0

Mag ik een vraag stellen..…..?

Donderdag 11 april houden wij een Exclusieve Goede Doelen Veiling. Het Goede Doel in deze is de Roparun, wat staat voor de langste estafetteloop ter wereld en waar wij met Team 356 De Betuwe Runners aan meedoen. In het Pinksterweekend lopen we dan in estafettevorm van Hamburg naar Rotterdam, waarbij we tevens door onze eigen regio lopen en doorkomsten hebben in o.a. Lienden en Tiel. De Roparun heeft als motto

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Hier doen we dan als team dan ook heel graag aan mee, waarbij we als team proberen een mooi financieel bedrag mee te nemen naar Rotterdam. Eén van de events die we hiervoor gebruiken is deze Goede Doelen Veiling.

Dit jaar bestaan we 30 jaar en hebben in de periode van 16 maart t/m 13 april een grote feesttent staan waar we allerhande events in organiseren, 11 april dus de Veiling.
We hebben een avondprogramma opgesteld, waarbij zowel het Team De Betuwe Runners wordt voorgesteld als ook een korte uitleg wat de Roparun is en doet. Daarna is het een korte pauze met wat te drinken en te eten, waarna er door een Veilingmeester 30 minuten kavels worden geveild. Er volgt dan nog een pauze met een optreden van een Mystery Guest, waarna er vervolgens nog eens 30 minuten kavels worden geveild.

Echter…..om te veilen heb je kavels nodig en dat is dan ook de vraag die ik graag aan je stel, kunnen we samen misschien kijken of we een mooi kavel uit jouw bedrijf kunnen samenstellen en dit kunnen verkopen.
Mijn insteek is om het aangebodene in te kunnen kopen tegen een gereduceerd bedrag, waarna we het veilen en we het bedrag wat overblijft kunnen schenken aan de Roparun. Gratis kavels zijn natuurlijk ook altijd welkom, maar dat is aan de ondernemer zelf uiteraard, wij snappen ook dat “iedereen” al langs komt voor sponsoring, dus daarom de vraag om een gereduceerd inkoopbedrag.
Een algeheel voorbeeld:
– Midweek op een vakantiepark
inkoop €250,-
verkoopveiling €650,-
Roparun €400,-

Natuurlijk moeten we bij Gratis kavels kijken wat de normale verkoopprijs is en waar het minimaal voor verkocht mag worden.
Hopelijk sta je er voor open en heb je een bepaald idee wat je wilt delen met me.
Je kunt me bereiken op mailadres: julien@healthclubjulien.nl of op telefoonnummer: 06 – 106 156 83.

Met een gezonde groet,

Juliën van der Slikke

Dit is spam
Geschreven door (Vragen: 2, Antwoorden: 0)
Gevraagd op 16 februari 2019 16:10
72 views

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 23 87 05 64
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media