Nieuw bestuur. Inspirerende ideeën. Frisse plannen.

Het is alweer enige tijd geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord.
Ook wij konden door de Corona-maatregelen helaas geen evenementen organiseren.

Achter de schermen wordt verder druk gewerkt aan een vernieuwde jaaragenda voor onze BIZ-evenementen. Dit vindt tegelijk plaats met een vernieuwing in het bestuur. Een deel van het oude bestuur heeft begin van dit jaar namelijk aangegeven het stokje te willen overdragen aan ‘de nieuwe garde’. Dit betekent dat een deel van het huidige bestuur de taken overneemt samen met een aantal nieuwe bestuursleden. Wij gaan jullie daar snel verder over informeren. Hopelijk kunnen we snel een live event plannen, waarin wij de vertrekkende bestuursleden bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren en we de nieuwe bestuursleden aan jullie voor kunnen stellen! 
 


 

Nieuwsbrief ontvangen?

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media