VERSLAG: Vis met BIZ

Op vrijdag 29 juni kwamen de (beginnende)vissers onder de BIZ leden samen voor een geslaagde vis sessie! Na een uitstekende ontvangst bij Hengelsportcombinatie Rivierenland werd de middag geopend door voorzitter Marco Harteman. Hij heeft de organisatie samen met Gerard van Eck en Johan Thielen op zich genomen. Om 14.30 vertrokken de vissers naar de visstek en werd er van 15.00 tot 17.00 gevist. Het was prachtig weer, de uitrusting lag klaar en er was voldoende begeleiding en uitleg zodat ook de niet-visser kon genieten.
Na de vis sessie was er een barbecue bij de restaurant de Betuwe, deze was goed verzorgd. Alle deelnemers van deze middag waren erg enthousiast en dat smaakt naar meer: volgend jaar opnieuw?

Bekijk hier de foto’s


Marie-Jan Ousen

Hier kan een tekst komen