Onder de aandacht: SamenWel

SamenWel! verleidt om in vrije tijd aan een gezonde leefstijl te werken. Geletterdheid en gezondheid zijn voorwaarden voor groei en bloei, van zowel de persoon zelf als van de arbeidsregio. Als werknemers vitaler zijn, doen zij volwaardigher mee op de arbeidsmarkt. Dan is er minder verzuim, meer energie in het team en een hogere productiviteit.

SamenWel! Reikt haar hand uit naar bedrijven in Rivierenland om samen te werken in deze opgave. Het is een kans om te werken aan duurzame inzetbaarheid en regionale betrokkenheid. Meer informatie of hierover doorpraten? Neem dan contact op met Annet Roose-van Leijden via annet.roose@bibliotheekrivierenland.nl of bel 0344-639940.

Meer informatie? Ga hier naar de website.


Adri Hessels

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak. Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en ontwikkelen en beheren van websites en webshops.