Cheque voor Vrienden van het Vrijthof

Wim van Baal en Dieke Moesbergen reikten namens Betuwe in Zaken een cheque van €15.000,- uit aan de Stichting Vrienden van Vrijthof. Het BIZ gala was uitverkocht en de veiling succesvol, daardoor is er nu een geweldig bedrag beschikbaar voor deze mooie stichting. 

De voorzitter Lucien Tros van ‘Vrienden van het Vrijthof’ zei dit er eerder over bij de krant de Stad Tiel: “ Wat veel mensen zich niet realiseren is dat naast een aantal ouderen ook een jonge generatie in Vrijthof woont. We combineren in het café dan ook het hedendaagse met het verleden, waar jong en oud elkaar ontmoeten en waar bijvoorbeeld ook mantelzorgers meer dan welkom zijn. Het zijn de beleving, plezier, mooie momenten en vrolijkheid die de sfeer maken. En natuurlijk omlijst met goede muziek die de mensen verbindt.

We hebben vanuit onze stichting meerdere cafés in andere zorginstellingen bezocht en merkten dat zo’n initiatief voldoet aan een behoefte. Vrijthof heeft hier zelf geen middelen voor. Net als bij de beleeftuinen, de optredende artiesten en vele andere zaken die het leven hier een beetje lichter maken, springen we bij. Daar zijn we vrienden voor.”


Adri Hessels

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak. Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en ontwikkelen en beheren van websites en webshops.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media