VERSLAG: Ondernemers op de Pedalen

Het weer zat helaas niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken! Na een interessante presentatie van Gert Jakobs over onder andere ondernemen en leiderschap, was het tijd om op de fiets te stappen. Er wordt een bezoek gebracht aan de nieuwe wielerbaan in Tiel aan de Schaarsdijkerweg. Hier neemt Gert de tijd om het principe van waaieren uit te leggen. Daarna wordt dit ook in de praktijk gebracht en werd er fllnk geoefend. Na deze ‘warming up’ is het tijd voor het echte werk. Een rit van 55 kilometer op de pedalen door de Betuwe.

Door de kou en de regen was iedereen verkleumd toen ze aankwamen bij de Prinsenhof. Gelukkig was daar, om op te warmen, heerlijke chocomelk met rum. Toen iedereen zich even opgefrist had werd de lunch geservereerd; een heerlijk Italiaans pastabuffet! Er wordt nog gezellig na gekletst en de stemming was erg goed. Wat de aanwezigen betreft: zeker voor herhaling vatbaar!


Adri Hessels

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak. Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en ontwikkelen en beheren van websites en webshops.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media