Spreker Maarten van Rossum een succes!

Om 18.00 uur druppelen de eerste gasten binnen bij restaurant de Betuwe. Hier zal prof. hoogleraar Maarten van Rossem gaan spreken over tal van onderwerpen. Tot die tijd is er alle ruimte om te netwerken voor alle aanwezige bedrijven. Er is een heerlijk buffet verzorgd met diverse salades, vis en hoofdgerechten.

“Het was een gezellige bijeenkomst met genoeg ruimte om te netwerken in een mooie entourage met lekker eten. Maarten van Rossem was erg vermakelijk en inspirerend. Hij kwam met interessante feiten die een eyeopener waren en zeker op een feestje nog een keer verteld gaan worden. Het was een zinvolle netwerkavond zoals we dat van BIZ gewend zijn!“

Rond 19.30 uur gaat Maarten van Rossem van start en heeft het over verschillende actuele politieke onderwerpen zoals de Europese Unie, Raadgevend referendum en Ruud Lubbers. Er worden ook interessante uitspraken gedaan over immigratiepolitiek, Thierry Baudet, religie en ontevreden mensen in Nederland.

“Wat kan die man vertellen! Inspirerend was het zeker. Hij had wel even een schoon shirt aan mogen doen. Maar goed dat hoort ook wel een beetje bij hem. Verder was er een goede sfeer en was het een interessante avond.” 

Na een uitloop van een halfuurtje is iedereen toe aan een borrel. Er wordt nog gezellig nagepraat, handen geschud en visitekaartjes uitgewisseld. Het was een geslaagde BIZ netwerkavond met een groot applaus voor spreker Maarten van Rossem.


Adri Hessels

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak. Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en ontwikkelen en beheren van websites en webshops.

CONTACT

Betuwe in Zaken

Stephensonstraat 15
4004 JA Tiel
06 40 63 94 00
secretariaat@biztiel.nl

 

Lid worden

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt zich direct aanmelden.

Social media